www.twenterand.nl in geheel nieuw jasje

0
822

logo_gemeente_twenterandDe website van de gemeente Twenterand is geheel vernieuwd. De informatie op de site is herschreven, opnieuw gestructureerd en de vormgeving is aangepast. Hierdoor is de site sneller, eenvoudiger en duidelijker geworden, vindt ook Burgemeester Kobes: “Meer en meer verloopt de dienstverlening via de digitale weg en dan zijn we verplicht aan onze inwoners de informatie op een goede en toegankelijke wijze aan te bieden. Dat we dat doen met deze nieuwe website, daar ben ik van overtuigd.”

De website biedt veel informatie en producten, waarvoor mensen niet meer de deur uit hoeven. Voorbeelden daarvan zijn het aanvragen uittreksel bevolkingsregister, inzien van bestemmingsplannen en het doorgeven van een verhuizing. Maar ook biedt www.twenterand.nl informatie over verschillende onderwerpen. Zo is er op de site informatie te vinden over de verschillende projecten binnen de gemeente Twenterand, over trouwen, maar ook gegevens over het aanvragen van vergunningen.

Afspraak maken
Natuurlijk blijven er zaken waarvoor inwoners naar het gemeentehuis moeten. Dan is het heel handig om via www.twenterand.nl, de button ‘afspraak maken` zelf een datum en tijdstip te kiezen. De aanvrager heeft dan op het gemeentehuis geen wachttijd, maar wordt direct geholpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier