WesterhaarDigitaal op de Winterfair

0
833

img_9412_1280x768_400WesterhaarDigitaal was gisteren aanwezig op de door AZB georganiseerde Winterfair in het Kulturhus. Wij hadden tevens aan Sinterklaas gevraagd om langs te komen. Natuurlijk gaf de Goedheilig man hier gehoor aan en hij had bovendien drie van zijn Pieten meegenomen. Vele kinderen zijn met Sint en Piet op de foto geweest, terwijl Pa en Ma de stand van WesterhaarDigitaal bezochten.

Tijdens de Winterfair wilde het team van WesterhaarDigitaal.nl de aandacht vestigen op de website en op de noodzaak om technische verbeteringen door te voeren, die helaas geld moeten kosten.
Gelukkig wordt de site `Van en Voor Westerhaar` ondertussen door velen gewaardeerd en daarom hebben zich tijdens de fair, 47 nieuwe donateurs aangemeld. Bovendien hebben 4 nieuwe bedrijven aangegeven dat zij sponsor willen worden van Stichting WesterhaarDigitaal.nl! Binnenkort zullen deze weer zichtbaar worden op de website.

WesterhaarDigitaal dankt hierbij nogmaals iedereen die ondertussen besloten heeft de website te ondersteunen. Zonder deze steun zouden wij het niet redden. Doordat de groep donateurs en sponsoren nog steeds groeiende is, zal ook in dit opzicht, het steeds meer de site `Van en Voor Westerhaar` worden. Bedankt voor de ondersteuning!!

Maar wij zijn er nog niet, denkt u nu,ik was niet op de winterfair maar wil voor 5 Euro donateur worden.
Stuur dan een mailtje naar redactie@westerhaar.eu.

Kijkt u gerust even naar de vele foto`s van de Winterfair om de sfeer nog een keertje te proeven!

Team WesterhaarDigitaal.nl 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier