VV Voorwaarts

0
1331

Gisteren werd er gevist aan de Wieke door de junioren en senioren van Voorwaarts. Zoals al te lezen viel werden de wedstrijden van s`avonds verplaatst naar de Sluiskade Noordzijde. Volgens de vissers waren de visstekken daar stukken beter.
S`middags ging de gedeelde winst naar Mauro Slatius en Tim Sluijer en s`avonds was het Jan Mulder die met de meeste vangst naar huis ging.
Vanavond staat het gekostumeerd voetbal op de agenda. Om 18.00 uur worden de teams verwacht bij Voorwaarts. Mocht je je nog niet ingeschreven hebben als team kun je dit vanavond om 18.00 alsnog doen.
In groepjes van 7 tegen 7 worden de gek uitgedoste teams de wei ingestuurd.
Vrijdag is er wat jubileum activiteiten betreft een rustdag. S`avonds is er een jubileum receptie georganiseerd door het bestuur. Hiervoor zijn de uitnodigingen al geruime tijd geleden voor verzonden.

Zaterdag is de afsluitende dag van de jubileum feestweek! Het zal voor de organisatie een drukke dag worden. S`ochtends vanaf 10.00 uur zullen de junioren t/m D op het sportpark de hindernissen te lijf gaan. S`middags, in groepjes van 5, is er rondom het sportpark een route uitgezet van ca. 5 km met verschillende onderdelen, aanwezig 12.00 uur. Schrijf je hier nog snel voor in als team bij Joop Schoemaker 06 25 07 07 50 of jubileum@vvvoorwaarts.nlDit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
De tocht is voor zowel jong als oud, de wandelaars en de hardlopers goed af te leggen.
Onderdelen die je onder andere kunt verwachten:
Stormbaan
Gewichtheffen
2x Oversteek onderdelen Wieke
Boomstam sjouwen
Bigbag lopen
Vlotvaren Kalkwijk
Kabelbaan
Oversteek Stroomkanaal

Let op dat je een nat pak kunt/gaat krijgen!
Iedereen nogmaals heel veel plezier gewenst, we rekenen op een grote opkomst!

Namens de jubileumcommissie,
Ton Tijhuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier