Vrijwilligersprijs Twenterand

0
706

logo_gemeente_twenterandTwenterand reikt, in samenwerking met Rabobank Noordwest Twente en Rabobank West Twente, de Vrijwilligersprijs uit voor de vrijwilliger van het jaar 2009. Twenterand nodigt u uit om een vrijwilliger van uw vereniging of stichting voor te dragen voor deze prijs. Voor de titel “Vrijwilliger van het jaar 2009” komt iemand in aanmerking die vrijwilligerswerk heeft verricht en in uw ogen extra inspanning heeft geleverd.

De Vrijwilligersprijs is in het leven geroepen om op bijzondere wijze blijk te geven van waardering en erkentelijkheid jegens vele vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan het vrijwilligerswerk in de gemeente Twenterand. Tevens wil de gemeente Twenterand hiermee het belang aangeven van het vrijwilligerswerk en door middel van dit initiatief het vrijwilligerswerk stimuleren.

Voor de prijs komen personen in aanmerking die initiatieven hebben ondernomen, die bijdragen aan de bevordering van het vrijwilligerswerk in de gemeente Twenterand. Ook andere initiatieven of acties dan hierboven genoemd kunnen in aanmerking komen voor de prijs. Het vrijwilligerswerk moet bovendien binnen de gemeente Twenterand plaatsvinden, maar zowel ingezetenen als niet-ingezetenen van Twenterand kunnen voor de prijs in aanmerking komen.

Kent u iemand die vanwege zijn of haar bijzondere verdiensten in het kader van vrijwilligerswerk in aanmerking komt? Iemand die hiervoor in het zonnetje mag worden gezet? De voordracht voor de vrijwilligersprijs wordt gehouden in de vorm van een open inschrijving. Via een voordrachtsformulier, die momenteel zijn toegestuurd naar alle vrijwilligersorganisaties, kan ingeschreven worden.
De formulieren dienen uiterlijk 16 oktober 2009 in ons bezit te zijn. U kunt het formulier ook via deze link downloaden.

Een externe jury beoordeelt vervolgens de formulieren en nomineert drie kandidaten.
Op 17 december a.s. zal de “Vrijwilliger van het jaar 2009” bekend worden gemaakt. Voor deze avond ontvangen alle vrijwilligersorganisaties te zijner tijd een uitnodiging. De Vrijwilligersprijs Twenterand bestaat o.a. uit een beeldje voor de genomineerde en een oorkonde. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van de Rabobank Noordwest Twente, Rabobank West Twente en van de gemeente Twenterand zijn uitgesloten van deelname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier