Vriendinnendag

0
686

cce25052010_00000_2291

Het meisjes voetbal bij Voorwaarts gaat geweldig goed. Na de oprichting van een meisjes B team vorig jaar kunnen we stellen dat er een gigantische groei in zowel prestatie als in ledental is ontstaan.
Toen vorig jaar het team begon waren er niet veel speelsters met voetbalervaring. De trainsters Renate en Angela hadden samen met leidster Katherine een echte taak om een team te smeden en het niveau op te krikken. Al heel snel was er, ondanks veel verlies, een teamgeest ontstaan waarin alle meiden meer dan 100% hun best deden. Aan het eind van dat seizoen werd de eerste overwinning gehaald en werd dat gevierd alsof ze kampioen werden. Door die positieve uitstraling en teamgeest waren er steeds meer meiden die ook in het team wilden spelen en gaven zich op als lid.
Dit jaar is door ondermeer de gerichte technische training van Johannes Braakman het niveau nog sterker verbeterd en zijn de meiden in de competitie op de 8e plaats geeindigd en werden er 9 competitiewedstrijden gewonnen. Ook is het ledental onder de meiden gegroeid. Het is nu zo gegroeid dat er naar alle waarschijnlijkheid 2 meisjes teams kan worden gemaakt. Daarvoor zijn er nog een klein aantal speelsters nodig.
Om nog meer meiden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar enthousiast te maken voor het voetbal en om te kijken of je het leuk vind heeft Voorwaarts op zaterdag 29 mei een Vriendinnendag georganiseerd. Er zal voor die middag een voetbalspellenparcours worden samengesteld waarbij het plezier voorop staat. Er zullen trainers en leiders aanwezig zijn om dit te begeleiden. Ook zijn uiteraard de huidige trainers en leidster van het team aanwezig.
De Vriendinnendag begint 29 mei om 13:00 en duurt tot ongeveer 15:30 uur. En voor de meiden die al lid zijn: nodig alle vriendinnen, nichten, klasgenoten via sms, msn of hyves uit om zaterdag 29 mei te komen

Voor meer informatie:
Katherine Happs
Mail:katherine@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier