Voorzitter WesterhaarDigitaal 40 jaar.

6
1507

herman_1024
Voorzitter WesterhaarDigitaal.nl 40 jaar

Het jeugdige bestuur van Stichting WesterhaarDigitaal.nl wordt aangevoerd door een oude man. ‘Sinterklaas?`, denkt u dan misschien! Nee, het is die andere kerel op de bij dit bericht weergegeven foto: Herman Plattje.
Overigens werkt Herman met opvallend veel energie aan deze site, waar velen van u zoveel plezier aan beleven. Wij vragen ons regelmatig af: ‘waar haalt die oude vent de energie toch vandaan?`
Er is geen activiteit in Westerhaar, waarbij Herman niet aanwezig is. Een aangeleverd berichtje of een nieuwsfeit is nog niet binnen en Herman heeft het al weer op de site geplaatst. Een oude vent, met de energie van een jonge hond!

U mag best weten dat er een heleboel vrije tijd door Herman in dienst van de site wordt gesteld! ‘Leuk om te doen`, zegt hij dan. Wij weten dat hij dit meent en zo weten wij ook dat Herman trots is op:

• de site en op de steeds grotere betrokkenheid van vele inwoners hierbij!
• de vele sponsoren die het initiatief ondersteunen en het mogelijk maken dat de site kan (blijven) bestaan!
• steeds grotere bezoekersaantallen (alleen al in de maand november hebben meer dan 5000 unieke bezoekers www.WesterhaarDigitaal.nl bezocht)
• de vele positieve reacties over de site, die hij ontvangt van dorpsgenoten, via ons gastenboek, via de mail of gewoon face to face.

Het is ondertussen daadwerkelijk een site ‘Van en voor Westerhaar` geworden en wij feliciteren hem hiermee. Ga zo door Herman!
Uiteraard feliciteren wij hem ook met zijn 40ste verjaardag en dat er nog vele jaren mogen volgen. Aan de Sluiskade drinken wij er vanavond eentje (of een paar meer) op zijn gezondheid!

Met vriendelijke groet,
Team WesterhaarDigitaal
Rene Winkels
Gijs van der Kruk

6 REACTIES

  1. HOI HERMAN

    VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG EN NOG HEEL VEEL JAREN IN GOEDE GEZONDHEID MET INA EN DE KIDS.

    GROETJES BENNIE EN RIA

  2. zo zo oulle deuse jij bent mij snel achtervolgd haha

    welkom bij de club en natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 40ste verjaardag nog vele jaren in geluk en gezondheid er bij samen met ina en de kids.

    PROOST

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier