Voorwaarts oefent tegen Heerenveense Boys

0
678

logo_vv_voorwaarts_125Op vrijdagavond 14 augustus speelt Voorwaarts haar eerste oefenwedstrijd. Voorwaarts krijgt Heerenveense Boys, uitkomend in de 2e klasse zaterdag op bezoek.

Deze wel heel bijzondere tegenstander heeft een trainingskamp in onze omgeving belegd en Voorwaarts als tegenstander uitgezocht.

Voorwaarts is deze week begonnen met de eerste trainingen. Trainer Tonnie van Veen, die ook vorig seizoen de trainer bij Voorwaarts was, heeft enkele nieuwe spelers in de selectie mogen toevoegen. Michel Smit is afkomstig van v.v. Den Ham en wil zijn opgebouwde routine bij Voorwaarts etaleren. Michel is een oude bekende. Hij heeft zijn opleiding bij Voorwaarts genoten en vertrok enkele jaren geleden naar v.v. Den Ham om nu terug te keren op het oude nest. Vanuit de jeugd zijn Michel Lensen, Robin Jasper, Frank Schippers en keeper Alain Toprakan over gekomen en hopen natuurlijk komend seizoen hun doel te kunnen bereiken.

Vanuit de lagere elftallen zijn Henk Niks en Donny Eggink aan de selectie toegevoegd. Zij willen, nadat ze op jongere leeftijd uit de selectie zijn gestapt, zich nogmaals proberen waar te maken in de selectie.

De wedstrijd van vrijdagavond begint om 19:30 uur op het sportpark Twistveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier