Voorwaarts klaar voor competitie na ongeslagen bekerwedstrijden

0
618

logo-vv-voorwaarts-125.jpgNa de winst op Den Ham (1-0) en sportlust Vroomshoop (1 – 7) was zaterdag Sp. Daarle de laatste tegenstander in de poule. Nog steeds zonder Wout Roelofs en Israel Basmaci was de selectie voor de rest fit voor de wedstrijd.
Voorwaarts begon die wedstrijd slap en zonder passie wat resulteerde in kansen voor Sp. Daarle. Na ruim een kwartier werd de slappe houding van Voorwaarts dan ook goed afgestraft door Sp. Daarle die het eerste doelpunt van de middag maakte. Even later had die stand ook nog eens verdubbeld kunnen worden. Een mooi afstandschot belande op de lat buiten het bereik van doelman Stuifzandt. Vanaf dat moment werd Voorwaarts wakker en ging het beter voetballen. Al snel wist spits Gert Dogger dit om te zetten in een doelpunt. Een vrije trap vanaf rechts werd verrassend voor iedereen en ook voor de keeper rechtstreeks in het doel geschoten. Daarna bleef het rommelig en speelde Voorwaarts nog erg ondermaats. De ruststand werd bereikt met een 1 – 1 stand.

Introductie scheiding

Na rust was het beeld gelijk anders. Voorwaarts zette druk en dwong de tegenstander tot maken van fouten. Toch bleef het na veel kansen nog lang 1 – 1. Na een uur voetballen kreeg Voorwaarts de tegenstander pas echt op de knieen. Eerst schoot Gert Dogger een corner rechtstreeks in het doel en even later was het de beurt aan Tim Harms. Via een prachtige verlengde bal van Lars Bove werd de keeper met een lob verschalkt. In het laatste kwartier werd de stand nog verder uitgebreid. Gert Dogger scoorde nog 2 doelpunten waardoor zijn totaal op 4 kwam deze middag maar ook wisten Roy de Lange en Jordy Harms het net te vinden zodat de eindstand op 7 – 1 werd bepaald. Voorwaarts gaat door dit resultaat verder in de beker en zette het met indrukwekkende doelcijfers (15 voor en 2 tegen) een goede stap richting competitie.
Aanstaande zaterdag wacht de eerste competitie tegenstander SVV’56. De buren uit Sibculo komen op bezoek en de wedstrijd begint om 14:30 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier