Voorwaarts in halve finale uitgeschakeld

0
575

logo_vv_voorwaarts_125De halve finale van het Protos Weering toernooi is dit jaar het eindstation voor het team van VV Voorwaarts. Een opmerkelijk goede prestatie waar Voorwaarts echt trots op zijn.
In Dalen werd Voorwaarts uiteindelijk 3e in de poule en dus niet goed genoeg voor de finale of de speciale tussenronde. De poule waarin Voorwaarts terecht kwam was volgens de kenners een hele zware. De tegenstanders die voor het team  onbekend zijn hadden zich geprofileerd als echte zaalvoetbalteams. Het werd dus een hele zware opgave.
De eerste wedstrijd werd echter knap gelijk gespeeld tegen Borger (1 – 1) wat gelijk een flinke opsteker was. Maar Erica was voor Voorwaarts team blijkbaar een maatje te groot (0 – 2). Als je dan nog wat wilt moet je de derde wedstrijd winnen. De mannen van Tonnie van Veen blijken dit soort krachten uit zich te kunnen trekken. Emmen. die de derde tegenstander was, werd met 2 – 1 verslagen en daardoor had Voorwaarts nog een kans. Moest er wel van het thuisspelende Dalen gewonnen worden. Echter ging de plaatselijke favoriet met de winst er van door (1 – 4) waardoor Voorwaarts als 3e eindigde in deze poule en dus werd uitgeschakeld.
Toch kan VV Voorwaarts terugkijken prachtig zaalvoetbaltoernooi i. De halve finale werd zelfs met een grote bus vol supporters ondersteunt waardoor Voorwaarts weer trots kan zijn op haar eerste team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier