Voorwaarts daagt college uit !

0
818

dsc00904_1280Zaterdag 2 januari werd onder grote belangstelling de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij Voorwaarts gehouden. Het college van de gemeente Twenterand was met drie wethouders vertegenwoordigt. Mevrouw van Abbema en de heren Oort en Binnenmars kwamen op uitnodiging naar het clubgebouw van Voorwaarts aan de Twistveenweg.
In zijn nieuwjaarsspeech keek voorzitter Gerhard Aalderink terug op het jaar 2009. Een jaar waarover veel possitieve zaken waren te melden. De aanleg van de “mini-arena”, de prestaties van het eerste elftal, de start van het zogenaamde “Talentsteam” en de contractverlenging van Tonnie van Veen als hoofdtrainer.
Het jaar 2010 kon ook op een uiterst positieve wijze worden gestart. Het bestuur was er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor voor de jeugdafdeling te contracteren. Gerald Nillessen zal de komende periode de jeugd financieel ondersteunen, hetgeen onder luid applaus werd begroet.
Ook de mededeling dat Harrie van de Piep`n een bijdrage had geleverd in de kosten van deze receptie werd met enthousiasme ontvangen.
Een punt van zorg voor het bestuur van Voorwaarts is het ontbreken van een kunstgrasveld op sportpark `t Twistveen. Andere clubs, met name in de gemeente Twenterand, hebben op deze wijze een grote voorsprong op Voorwaarts. Zowel sportief alsook financieel. Voorzitter Gerhard Aalderink wees de aanwezige collegeleden nogmaals op het belang voor Voorwaarts om ook te kunnen beschikken over een kunstgrasveld. Een ander thema dat de wethouders werd meegegeven is de verkeersveiligheid op de Twistveenweg. Snelheid beperkende maatregelen en goede verlichting zouden de veiligheid, van met name de jeugdleden, een enorme dienst bewijzen.
Tot slot werden alle vrijwilligers bedankt voor de inzet in het afgelopen jaar. Een bijzonder woord van waardering kregen de “vutters”, die week in week uit het park op orde weten te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier