Voorwaarts D1 en A1 winnen felbegeerde beker

0
1323

d1_400

Voorwaarts D1 wint beker regio 10.
De D jeugd heeft de finale tegen DOS `37 D1 t.b.v. de beker van regio 10 gewonnen met 2-0. In de eerste helft werd nog een Westerhaars doelpunt afgekeurd maar in de tweede helft waren het Bram Visscher en Jimmy Hoekman die scoorden. De Vriezenveners werden nog wel gevaarlijk maar vonden het net niet, het aluminium bracht echter wel een keer redding voor doelman Joel Wessels. De eindstand werd dan ook 2-0 voor Voorwaarts. Na vorige week het kampioenschap op een haar na gemist te hebben vandaag dan toch de winst in de beker.

a1_400Ook Voorwaarts A1 wint beker.
Nadat de D jeugd beslag wist te leggen op de beker van regio 10, wist ook de A jeugd `s middags hun tegenstander in de finale te kloppen. De Westerhaarders wonnen hun wedstrijd tegen Overwetering d.m.v. strafschoppen. Na in het begin overdonderd te worden door Overwetering hervond de A jeugd zich in de loop van de wedstrijd en kwam op een 2-1 voorsprong na eerst ment 0-1 achter te hebben gestaan. De Voorwaarts doelpunten werden gescoord door Wout Roelofs en Jordy Smit. Echter in de laatste minuten kwam Overwetering op gelijke hoogte zodat strafschoppen de beslissing moest brengen. Na de eerste strafschoppen serie stond het 5-5 waardoor er om en om geschoten diende te worden. Jordy Niks schoot zijn strapschop goed in en vervolgens pakte Voorwaarts doelman Alain Toprackan de bal van Overwetering waardoor de Voorwaartsen er met de beker vandoor gingen.