Veiling schilderactie -schilder jezelf- levert ruim 450,- Euro op voor KIK!

0
1067

dscn1018_640x480_487Begin november heeft er in ons Kulturhus de tentoonstelling “schilder jezelf” plaats gevonden. Initiatiefneemsters Annette Nijen Twilhaar (Locatieleidster PSZ Westerhaar) en Emelie Nillessen (kunstenares) kwamen op het idee een schilderactie te houden, een actie waar een groep kinderen van de vier scholen in Westerhaar zichzelf mochten schilderen.
De resultaten werden vervolgens tentoongesteld in het Kulturhus en op 10 november vond er een veiling plaats, waar onder leiding van de veilingmeester de prachtige schilderijen geveild werden. Doordat de gemeente de schilderdoeken heeft gesubsidieerd en de vier scholen de verf beschikbaar stelde kon de volledige opbrengst naar het K.I.K-project.
Tijdens een vergadering van het K.I.K-project werd de opbrengst overhandigd door Annette aan Thom van der Woning (projectleider K.I.K). “Een fantastisch initiatief, met een grandioos resultaat. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee”, waren de woorden van Thom. Hij wil langs deze weg ook iedereen bedanken. De initiatiefneemsters, de scholen, de ouders, maar toch in het bijzonder de kinderen die dankzij hun meesterwerk dit resultaat hebben neergezet.

BEDANKT!

(Enkele schilderijen zijn nog te koop. Heeft u nog belangstelling, neem dan contact op met Annette Nijen Twilhaar)
Meer informatie op www.125jaarwesterhaar.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier