Truus Trut & de Terlenka`s

0
810

Wij horen van veel mensen dat ze Truus Trut & de Terlenka`s niet kennen die aanstaande vrijdag in de feest tent komen.
Wij hebben er een paar filmpje bijgezocht om een indruk te geven wie zij zijn.

Truus en haar broers zijn woonachtig op de Veluwe en maken na hun dageljkse werkzaamheden op de boerderij, al jarenlang muziek.
De hobby nam geleidelijk serieuze vormen aan en op veler verzoek en na lang wikken en wegen besloot de familie een paar jaar geleden ook in het openbaar te gaan optreden. U leest hier alles over in de biografie

Wat
stoppen Truus en haar broers zoal in een avond ? 
Uiteraard de eigen hits `Stil en verlaten` en `Nee, ik kom niet naar huis vandaag` `Alle leuke jongens` en `Ik van het leven` en daarnaast allemaal bekende tranentrekkers en meezingers.
Dus alleen maar HITS van o.a. Corry Konings, Frans Bauer & Marianne Weber, André Hazes, Ronnie Tober, Jacques Herb, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, en ga zo nog maar even door.
Kortom: alle vaderlandse coryfeeën bijeengebracht in één programma (scheelt ook weer aanzienlijk in de kosten !) met een zeer hoog meezinggehalte.
Verwacht dus GEEN top 40 (of hoe dat dan tegenwoordig ook mag heten)gedreutel, maar uitsluitend liedjes die iedereen, oud & jong, kent en kan meezingen.

Kortom: Truus Trut & de Terlenka`s, voor als het ècht feest mag worden ! 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier