Sportieve meerkamp op 30 April in Westerhaar

0
676

naamloos93_1024x768_93430 april stond in Westerhaar bekend als de dag van het hijsen van de vlag, Jeugdspelletjes, fietspuzzeltocht, lampionnenoptocht en zeskamp. De laatste jaren is er steeds minder animo voor al deze activiteiten en trekken we er met z`n allen op uit om in andere dorpen ons vertier te zoeken.
Stichting 125 jaar Westerhaar vindt dit jammer. Daarom hebben we eens nagedacht over hoe we deze dag nieuw leven in kunnen blazen. We kwamen op het idee om met de verschillende verenigingen van Westerhaar rond de tafel te gaan en met elkaar een nieuwe start te gaan maken. We maken er een soort meerkamp van, waarbij allerlei sporten op een ludieke manier met een eigen team kunnen worden beoefend. Ons jubileumjaar is bijzonder geschikt, om weer eens samen met buren, vrienden, sportclub of wat dan ook, een team samen te stellen en er een sportieve en gezellige middag van te maken op het feestterrein. De Driesprong zal aan de andere kant van het veld op een podium een aantal ‘tribute bands` op laten treden, zodat het uiteindelijk een vrolijke boel gaat worden.
Van 10 tot 12 uur zullen we in samenwerking met de Oranjevereniging voor de kinderen van 8 t/m 12 jaar een mooi spelconcours uitzetten. Dit zal ook in teamverband worden gespeeld! Voor de jongste kinderen van 4 t/m 7 is er een individueel spel parcours. Maar er staan ook mooie springkussens/glijbanen en andere leuke spelletjes klaar, waar zij deze dag heerlijk mee kunnen spelen. De Oranjevereniging zal ook dit jaar weer zorgen voor een lekkere versnapering voor de jeugd.

Hieronder staan de voorwaarden en de informatie om een team op te geven voor deelname:

Jeugd 8 t/m 12 jaar van 10.00 tot 12.00 uur

– een team moet uit minimaal 6 personen bestaan
– Alle namen vooraf bij opgave van je team doorgeven
– uiterlijk om 09.45 uur aanwezig zijn!
– Sportieve kleding aan trekken.

Teams 13 jaar en ouder om 13.00 uur.

– een team moet minimaal uit 6 personen bestaan waarvan 4 mannen en 2 vrouwen + minimaal 1 reserve speler
– Alle namen bij opgave team bekend maken.
– per team EUR 10,- inschrijfgeld betalen bij aanvang
– uiterlijk om 12.30 uur aanwezig!
– sportieve kleding aantrekken

Hierbij nodigen wij iedereen uit om met (sport)vrienden/ buren/collega`s of familie om gezellig mee te doen. Zodat we straks een veld vol sporters en toeschouwers hebben staan. Stuur zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 15 april een mail met de genoemde gegevens naar g.fidom@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier