Slechtste dag ooit voor Rolstoelbasketballers Second Dribble.

0
842

Afgelopen zaterdag reisde het rolstoelteam van Second Dribble naar Ridderkerk voor drie wedstrijden in de B-divisie. Second Dribble speelde ronduit slecht, werkte niet samen en had een echte off-day. Hoogeveensche coach Henk van der Gouw was terecht zwaar teleurgesteld.
De 1ste wedstrijd tegen Achilles uit Nuenen was nog te overzien. SD had kansen genoeg en stuurde ook echt op een overwinning aan. Alle vier kwarten liep de stand gelijk op. In de 4de kwart kon Achilles de stand van evenaren en eindigde de match op 23-23
De 2de wedstrijd tegen Woodyblues uit Woubrugge was een pittigere wedstrijd. SD wist dat ze er aan zouden moeten trekken. Doordat Ton Tortike uit Bergentheim en Ronald Hofsink uit Westerhaar geblesseerd raakten kon het team niet voluit spelen. Jan Willem Goldenbelt uit Deventer was al thuis gebleven door een operatie aan zijn stomp en Maria van der Zande en Annet Tuik , beide uit Emmen, verschenen ook niet door zware blessures. Het Hardenbergs team verloor de wedstrijd beschamend met 28-16
De laatste wedstrijd tegen Vios was er één die overgespeeld moest worden door een sheetfout. Dat Second Dribble geen tegenstand meer kon bieden tegen de full court press van de Alkmaarders behoeft geen toelichting. De enkele oudgedienden Dick van de Wetering, Hiedi Veurink en Mathijs Sprakel bleken niet in staat om de resterende spelers mee te trekken. Er was totaal geen samenwerking en de handdoek werd snel in de ring gegooid. Een schandelijke afgang met een uitslag van 6-51.
Op 24 april zijn de play-off`s waarin SD zich moet bewijzen. Met een huidige 4de plaats is er nog een theoretische kans op een 2de of 3de plaats. Als het team zich niet hersteld zal er niet meer dan een 4de plaats inzitten, wat op zich nog niet eens zo`n heel slechte prestatie is gezien alle tegenslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier