Sinterklaasintocht in Westerhaar – Vriezenveensewijk

0
932


Sinterklaasintocht in Westerhaar – Vriezenveensewijk

img_6921_1024x768_1024

Foto-intocht 2006

Ook dit jaar komt de Sint weer met een groot aantal van zijn knechten Westerhaar – Vriezenveensewijk bezoeken. Hij zal zaterdagmiddag  17 november het tweelingdorp aandoen. De route start ook dit jaar bij het Kulturhus De Klaampe.  Hier zal de Sint en zijn gevolg rond 13.30 uur arriveren. De organisatie wordt geregeld door een speciaal hiervoor opgerichte commissie. In deze commissie zitten vertegenwoordigers uit de muziekvereniging, de winkeliersvereniging,  Plaatselijk Belang, de Oranjevereniging, de brandweerclub Twente  en  het “Pieten corps”.

Voorafgegaan door de politie en de muziekvereniging S.D.G.  en gevolgd door een of meerdere antieke brandweerwagens van de brandweerclub Twente gaat het gezelschap dit jaar de volgende route nemen.

Vanaf de parkeerplaats bij het Kulturhus De klaampe Oranjestraat, Marijkestraat, Borggrevestraat, Nassaustraat,Veenstraat, Rozenstraat, Zonnedauwstraat, Leliestraat, Wollegrasstraat, Lavendel, Tijm, Kalmoes (rond), Tijm, Valeriaan, Lavendel , Wollegrasstraat naar de Speelweide aan de Rozenstraat

Daar zal het gezelschap om ongeveer 14.30 uur  worden verwelkomd door een afgevaardigde van het College van B&W van de gemeente Twenterand. Daar zal een DJ klaar staan om samen met de Zwarte Pieten de kinderen te vermaken
Mochten de weersomstandigheden op 17 november erg slecht zijn, dan vervalt de optocht en zal de Sint rechtstreeks naar het Hervormd Centrum gaan en daar omstreeks 14.00 uur arriveren.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier