Shalom kampioen schoolvoetbal

0
803

Ook de jongens van Shalom winnen schoolvoetbalDe derde avond van het schoolvoetbal werd afgesloten zoals het begon. Met mooi weer, veel enthousiaste spelers en begeleiders en heel veel toeschouwers. De organisatie kan spreken over een succes.
Nadat de jongens op maandag een voorronde speelden was woensdagavond de finale. In die finale stonden de Shalom en Rehoboth tegenover elkaar. Het werd een spannende wedstrijd die met 1-0 door de jongens van Shalom werd gewonnen.
Op dinsdag werden de finales van de meiden al gespeeld. De finale ging tussen
Shalom 1 en Fontein 2. De wedstrijd werd met 2-0 in het voordeel van Shalom 1 gewonnen. De kleine finale ging tussen de Bron en Rehoboth. De Bron legde beslag op de 3e plaats door met 1-0 te winnen.
De prijsuitreiking vond plaats in het clubgebouw van onze vereniging. Wethouder Binnenmars deelde de prijzen uit aan de winnaars. Voorwaarts is trots om als vereniging zo`n evenement te mogen organiseren en heeft derhalve haar uiterste best gedaan om dit te mogen laten slagen. Naar onze mening is dat ook meer dan gelukt.(VV Voorwaarts)

                      WesterhaarDigitaal was deze laatste dag ook aanwezig
                                                                   en
                                          de foto`s staan weer in het album.
  
                 img_6344_640x480_549
                                                        De kampioenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier