Seniorenfeest in kader 125 jaar Westerhaar.

0
933

img_5689_320x200_300Nadat Albert Botter de aanwezige senioren van Westerhaar en wethouder Binnenmars welkom had geheten gaf hij aan de wethouder de gelegenheid om de middag te openen. Wethouder Binnenmars sprak zijn bewondering uit voor de positieve organisatie van alle festiviteiten rondom de viering.
Ongeveer 250 senioren waren aanwezig bij dit goed verzorgde evenement op het feestterrein aan de Schuineweg.
Vooraf werd iedereen verwent met gratis koffie en een hapje en drankje, ook in de pauze was er voor de senioren een hapje en een drankje, allemaal geserveerd door vrijwilligers.
De sfeer zat er goed in tijdens het optreden van Harald Veenstra (geboren te Oud Beijerland, maar op 1 jarige leeftijd met zijn ouders naar Vroomshoop is verhuist). Hij is ras-entertainer voor senioren met Nederlandstalige, cabareteske liedjesprogramma`s. Deze middag onder het motto “Toen was geliuk nog heel gewoon”.
Zijn optreden is gezellig, feestelijk en met veel herkenning, tijdens zijn optreden werd er volop meegeklapt.
Ook verzorgde de mondorgelclub van de PCOB ouderenbond afdeling Westerhaar een sfeervol optreden, waarbij het publiek met de spreekwoordelijke voetjes van de vloer kon gaan.
Aan het eind van de middag volgde een verloting, waarbij diverse leuke prijzen gewonnen konden worden.
Mede door de perfecte coördinatie van Loes Leemrijse, de hulp van de vrijwilligers en de hoofsponsoren van dit evenement, de stichting 125 jaar Westerhaar en Triviummeulenbeld zorg.
De middag werd georganiseerd door de Stichting Welzijn Ouderen Twenterand, Triviummeulenbeldzorg en de plaatselijke afdeling van de PCOB Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier