SDO/UNI wint in Friesland van Joure

0
526

logo-korfbal.jpgAfgelopen zaterdag speelde SDO/UNI 1 in Joure tegen het eerste team van de plaatselijke korfbal vereniging. De vorige ontmoeting in Westerhaar werd na een sterk begin gewonnen door SDO/UNI 12-7.

Aan het begin van de wedstrijd gingen de ploegen gelijk op. Na een aantal minuten gespeeld te hebben was de stand 3-3. Toen brak er een fase aan waarin SDO/UNI het verschil maakte. De ploeg kwam makkelijk tot scoren doordat de goede keuze gemaakt werden. De coach van Joure probeerde het tij te keren door een kleine heer te vervangen voor een boomlange heer. De wissel miste zijn effect. SDO/UNI stond bij rust voor met 7-11.

Na rust veranderde het spelbeeld niet. SDO/UNI was nog steeds de betere ploeg. Dit was ook terug te zien in de score. Na een kwartier gespeeld te hebben was het 9-15. De Twentse ploeg speelde de wedstrijd op een professionele wijze uit. Ook de reserves die mee waren kregen nog speeltijd. De eindstand van deze wedstrijd was 11-19 in het voordeel van SDO/UNI.

Volgende week speelt SDO/UNI tegen koploper Lintjo 1. Lintjo kan bij winst kampioen worden. Aan SDO/UNI de taak om dit te voorkomen. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal ‘De Klaampe’ in Westerhaar om 16:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier