0
1173

rik_hartman_600

Avereest 1 – SDO 1 13-16 (8-8)

Zaterdagavond 24 november speelde SDO haar eerste uitwedstrijd in de zaal tegen Avereest in Dedemsvaart. Na de slechte start van vorige week thuis tegen UNI had SDO vandaag weer wat recht te zetten. De spelers en supporters van UNI en KIOS waren ook vandaag aanwezig om de wedstrijd te bekijken. SDO speelde de eerste helft moeizaam, er werden goede kansen gecreëerd maar niet afgemaakt. Avereest wist met 4-1 goed voor te komen staan, maar SDO herstelde zich en kon vanaf de 7-7 weer goed in de wedstrijd komen. Na de korfwissel waren beide ploegen gelijk tot aan de 11-11 in de 18e minuut. Hierna nam SDO het initatief en werd schotvaardiger met 11-15 was de wedstrijd bepaald. 13-16 was de eindstand, zo kon SDO terug naar Westerhaar met de 2 punten.

Doelpuntmakers SDO: Rick Hartman en Margreet Nijboer beide 5x, Mirella Jasper en Mark Ekkel beide 2x, Jan Willem Smelt en Anno Sportel beide 1x.