SDO kwalificeert zich voor beslissingswedstrijd tegen UNI

0
787

afbeelding_322_600SDO – d`Ommerdieck 7-6
Westerhaar- Er komt een beslissingwedstrijd aan te pas om uit te maken wie er kampioenschap zaalkorfbal van de vierde klasse E wordt. Doordat korfbalvereniging SDO afgelopen zaterdag 29 maart de wedstrijd won van k.v. d`Ommerdieck. Deze wedstrijd werd gespeeld in de thuishaven van SDO ‘de Kulturhus` in Westerhaar. d`Ommerdieck die onderleiding staat van Herman Hakkers die 4 seizoenen terug nog hoofdtrainers was van SDO, speelde een goede wedstrijd in Westerhaar. Tot de 3-3 waren beide ploeg gelijk in de eerste helft. Hierna nam SDO 2 punten afstand, maar SDO speelde gehaast en kon de kansen niet goed afmaken. d`Ommerdieck antwoordde hierop en scoorde zodat ze weer 1 punt losstonden. En zo gingen beide ploegen met 5-4 in het voordeel van SDO de rust in. Na de korfwissel werd er niet veel meer gescoord, SDO zat niet goed in de wedstrijd en liet d`Ommerdieck in de wedstrijd die tot het einde spannend was. Met 7-5 kon SDO de 2 belangrijke punten voor een beslissingswedstrijd thuis houden.

Doelpuntmakers SDO: Mark Ekkel 3x, Rick Hartman 2x, Jan Willem Smelt 1x en Mirella Jasper 1x.

Bij deze wedstrijd waren Mirthe Doornbos, Esther van Nuil en Katty Stegehuis.
De balsponsor was grondverzetbedrijf Bomkamp uit Enschede.