SDO 1 laat punten liggen in Emmen

0
2669

Afgelopen zaterdag is de laatste competitiewedstrijd van de eerste helft veldcompetitie gespeeld. SDO 1mspeelde haar eerste returnwedstrijd tegen EKC 2000 1 uit Emmen. Desondanks het verlies in de eerste ontmoeting, reisden de SDO-ers vol goede moed richting Emmen.

Voorafgaand aan de wedstrijd wisten de spelers van SDO dat EKC 2000 de aanvallen zouden gaan vertragen. Het tactische achterverdedigen wierp wederom zijn vruchten af. Helaas wisten de Oranjehemden hier niet goed mee om te gaan. Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter M. Oldenburger was het EKC 2000 dat de bovenliggende partij was. De Oranjehemden konden elkaar niet goed vinden. EKC 2000 daarentegen wel en kreeg de kans om de score te blijven uitbouwen. Na de rust probeerden de Oranjehemden de eerste helft achter zich te laten en te kijken hoe ze nog terug konden vechten. Wat het team ook probeerde om doelpunten te maken, het lukte deze keer niet. EKC 2000 had duidelijk de macht in de wedstrijd en hielden de punten in Emmen. Met een eindstand van 17-8 keerden de Oranjehemden weer terug richting Westerhaar.

Dit was de laatste veldwedstrijd van dit seizoen. De REAS/O&O-formatie gaat nu met frisse moed weer richting het zaalseizoen.