SDG haalt oud papier in geheel Westerhaar

0
771

Elke maand haalt muziekvereniging SDG oud papier in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Vanaf deze maand, zaterdag 13 november, wordt er elke maand op de tweede zaterdag, vanaf 8.30 uur, in geheel het dorp oud papier gehaald. 

De muziekvereniging is van belangrijke waarde voor een dorp. Zo staat zij altijd paraat bij Koninginnedag, avondvierdaagse, dodenherdenking, intocht Sinterklaas, 50-jarige huwelijksjubilea en voor andere diverse activiteiten. 

Om dit te kunnen blijven doen heeft de vereniging natuurlijk geld nodig. Het halen van oud papier is een belangrijke inkomstenbron voor de muziekvereniging. Helaas merkt de vereniging dat de hoeveelheid oud papier steeds minder wordt. 

Om deze reden heeft de vereniging besloten om weer in geheel het dorp oud papier te halen. Dit betekent dat iedereen in dorp, van Dalweg tot Sibculoseweg en van Twistveenweg tot Leidijk, het oud papier vanaf 8.30 uur aan de straat kan aanbieden. Mochten de ophaalploeg al voorbij zijn, kunt u tot 12.00 uur het oud papier ook nog brengen naar de Oranjestraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier