Samenwerking tijdens de strijd in Westerhaar

0
674

img-4835-kopie.jpgOranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk heeft eind vorig jaar, in samenwerking met korfbalvereniging SDO en Kulturhus “De Klaampe”, de inwoners van het dorp gevraagd samen te werken met de vereniging om tijdens de Koningsdag (26 april) een nieuw evenement, “De Strijd” te organiseren. Het is de bedoeling dat het een ouderwetse zeskamp wordt in een modern jasje. Er werd aan de inwoners gevraagd om teams te vormen en een spectaculair spel te bedenken, dat gespeeld kan worden tijdens “De Strijd”. Er is dus samenwerking nodig om het evenement te organiseren, maar ook om “De Strijd” te spelen. Er wordt gestreden om de eer en om een wisselbokaal, de Strijdbijl.
De spellen staan inmiddels vast, maar er kunnen nog meer teams aangemeld worden. Dit kan door je op te geven via de site van de vereniging, www.oranjeverenigingwesterhaar.nl . Het team moet uit minimaal 8 spelers bestaan, die ouder zijn dan 14 jaar. Het mag een damesteam, herenteam of een gemixt team zijn. De inschrijvingskosten zijn € 49,00, waarvan na “De Strijd” elk deelnemende team voor € 25,00 consumptie munten terug krijgt.
“De Strijd” begint om 13.00 uur. Het wordt gehouden rondom Kulturhus “De Klaampe”. Rondom “De Strijd” is er voldoende gelegenheid om een hapje of een drankje te nuttigen en aan de kinderen is ook gedacht. Een Sport & Dansschool gaat de kinderen vermaken met spel & sport in de Kidscorner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier