Samenwerking korfballers SDO en UNI succesvol, promotie naar 2e klasse lonkt

0
610

Westerhaar/Kloosterhaar – Het korfbalseizoen voor SDO/UNI zit er bijna op. Bijna, want het team onder leiding van trainer Gerben de Krey eindigde op de verdienstelijke 2e plek in de derde klasse D van het KNKV. Hierdoor speelt het team op zaterdag 16 juni aanstaande een promotieduel tegen Flamingo’s 1 uit Buitenpost. Inzet is een plek in de tweede klasse. Een niveau waarop beide verenigingen tot dusver nog niet geacteerd hebben. Na het ongeslagen kampioenschap in de 4e klasse in de zaalcompetitie is het combinatieteam dus ook in de veldcompetitie succesvol geweest.

Introductie scheiding

Vorig jaar sloegen beide korfbalclubs de handen ineen door de selecties samen te voegen tot een gezamenlijk 1e en 2e team. Doel was om door middel van een bredere selectie te creëren, korfbal op een hoger niveau aan te kunnen bieden. Onlangs werd de samenwerking uitgebreid met een combinatie junioren A1 team.

Het promotieduel aanstaande zaterdag wordt gespeeld op neutraal terrein in Oldeholtpade (Friesland) en begint om 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier