`S MIDDAGS GEEN VRIJE INLOOP PUBLIEKSBALIE GEMEENTEHUIS

0
650

logo_gemeente_twenterand_182Momenteel kent Twenterand, in vergelijking met omringende gemeenten, ruime openingstijden van de Publieksbalie. Daarbij is het zowel in de ochtend als in middag mogelijk om op afspraak te komen, of om vrij binnen te lopen.
Dienstverlening staat altijd hoog in het vaandel bij de gemeente en een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering ook. Zeker in de huidige tijd van economische recessie en financiële krapte. Om die reden wordt ook dit jaar al gekeken naar geldbesparende maatregelen. Eén daarvan is het bijstellen van de openingstijden door het beperken van de vrije inloop in de middaguren. Twenteranders hoeven daar niet veel van te merken.

De aanpassing gaat maandag in en is voorlopig vastgesteld tot 1 januari 2011. Vervolgens wordt een definitief standpunt over de openingstijden ingenomen, eveneens vanuit een zorgvuldige kostenafweging. Men kan voortaan de hele week alleen in de ochtenduren vrij inlopen.

Het blijft mogelijk om `s ochtends en `s middags gebruik te maken van de mogelijkheid om op afspraak langs te komen. Op donderdagavond is er een avondopenstelling waar men vrij in kan lopen.
De gemeente blijft `s ochtends en `s middags tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en uiteraard is twenterand.nl 24 uur per dag, 7 dagen in de week open.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier