0
632

logo_sdo_349Afgelopen zaterdag werd in sporthal de Klaampe de eerste zaalwedstrijd van S.D.O. gespeeld.
Deze wedstrijd werd gespeeld tegen streekgenoot U.N.I. uit Kloosterhaar.
U.N.I. opende na 3 minuten de score door een afstandschot. Doordat S.D.O. veel kansen nodig had om te scoren stond er na 11 minuten 1-1 op het scorebord. Dit was eigenlijk tekenend voor de wedstrijd. S.D.O. die het verdedigend onder controle had, maar aanvallend niet uit de verf kwam.
U.N.I. kwam geheel terecht voor met 3-1 en S.D.O. wist dit door vechtlust weer terug te brengen naar 3-3 wat tevens de ruststand was.
Na rust stond er een S.D.O. dat zorgvuldiger speelde en beter met de kansen omging. S.D.O. nam meteen het heft in eigen handen en wist een voorsprong te pakken. U.N.I. kwam wel steeds op gelijke hoogte maar S.D.O. bleef steeds het initiatief nemen en pakte toch steeds weer de voorsprong. Pas vlak voor tijd wist S.D.O. het verschil van 2 doelpunten te maken en stelde hiermee de zege veilig. Volgende week moet S.D.O. naar Pesse om tegen Niek te spelen, deze wedstrijd zal beginnen om 17.10 uur.