S.D.O. pakt punten in sportieve streekderby

0
636

logo_sdo_349Afgelopen zaterdag stond voor S.D.O. weer een streekderby op het programma. Dit keer was het U.N.I. uit Kloosterhaar dat op bezoek kwam op sportpark `t Twistveen. U.N.I. opende scherp en al na 5 minuten keek S.D.O. tegen een 2-0 achterstand aan. In de 8e minuut wist S.D.O. voor de eerste maal de korf te vinden. Ook U.N.I. bleef mee scoren hierdoor werd het 3-1. Margreet Nijboer, die inmiddels weer terug is van een blessure, zorgde ervoor dat S.D.O. in de race bleef en scoorde 2 keer waardoor de stand weer gelijk werd getrokken.
Hierna nam S.D.O. het initiatief, pakte de eerste voorsprong van de wedstrijd en gaf deze niet meer weg. Uiteindelijk stond er een ruststand op het bord van 7-5. Na rust was het U.N.I. dat meteen scoorde waardoor het verschil nog maar 1 doelpunt was. Ook nu reageerde S.D.O. weer meteen door middel van een aantal doelpunten en wist het binnen 12 minuten een verschil van 6 doelpunten te maken. U.N.I. scoorde nog 2 keer, het laatste doelpunt van S.D.O. kwam uit handen van Anno Sportel, hierdoor stond er een uitslag op het bord van 13-8. Volgende week speelt S.D.O. de uitwedstrijd tegen ‘d Ommerdieck uit Nieuwleusen. Deze wedstrijd zal beginnen om 15.30 uur.