S.D.O. krijgt te weinig.

0
685

korflogoAfgelopen zaterdag stond voor S.D.O. de eerste returnwedstrijd van het veld op het programma.
Het moest aantreden tegen Stadskanaal dat 2 punten achter stond op S.D.O.. S.D.O. was in het begin niet erg bij de les, maakte onnodige overtredingen waar Stadskanaal optimaal van profiteerde. S.D.O. kwam halverwege de eerste helft wat beter in het spel en wist de aansluiting weer te vinden. De rust werd bereikt bij een stand van 9-8 in het voordeel van Stadskanaal. Na rust wist S.D.O. de verdediging redelijk te controleren en werden er minder fouten gemaakt waardoor S.D.O. op 2 doelpunten voorsprong kwam. S.D.O. kon in deze fase van de wedstrijd niet meer tot scoren komen waardoor Stadskanaal weer langszij kwam. Stadskanaal wist in de laatste minuten de voorsprong van 1 doelpunt te pakken en deze niet meer weg te geven. S.D.O. staat nu samen met Stadskanaal bovenaan. Volgende week wordt de eerste thuiswedstrijd gespeeld. Deze zal zijn tegen Noveas uit Steenwijk en zal beginnen om 15.30 uur. S.D.O. 2 zal voorafgaand aan deze wedstrijd spelen tegen Devinco.