S.D.O. krijgt te weinig

0
672

Gisteren stond er voor S.D.O. het eerste thuisduel in de 3e klasse op het programma. Na het verlies van vorige week tegen Vakgericht moest S.D.O. het gisteren opnemen tegen Olympus´58 uit Doetinchem. S.D.O. begon sterk aan de wedstrijd en al gauw stond er 4-2 in het voordeel van S.D.O. op het scorebord. S.D.O. liep in de eerste helft, door gedisciplineerd spel, uit naar een 7-3 voorsprong. Toch door concentratieverlies aan de zijde van S.D.O. wist Olympus`58 terug te komen en werd er gerust met een stand van 7-6 in het voordeel van S.D.O.. Na rust is er aan beide zijden weinig gescoord maar was het Olympus`58 die gelukkiger was in de afronding. Het was dan ook Olympus`58 die met de zege ging strijken en S.D.O. moest voor het eerst sinds lange tijd op eigen veld een nederlaag incasseren. Volgende week speelt S.D.O. uit tegen ECKA, deze wedstrijd zal gespeeld worden in Arnhem en begint om 15.30 uur.