S.D.O. eenvoudig langs Niek

0
711

logo_sdo_349Afgelopen zaterdag moest S.D.O. afreizen naar Niek uit Pesse om hier de 2e zaalwedstrijd te spelen. Niek welke uit 2 wedstrijden nog geen punten behaalde was op het veld een lastige hobbel, hier werd maar met 2 doelpunten verschil van gewonnen. S.D.O. begon geconcentreerd aan de wedstrijd, nam meteen het initiatief en na 18 minuten stond er een voorsprong van 5-1 op het scorebord in het voordeel van S.D.O. . Uiteindelijk werden de kleedkamers opgezocht met een ruststand van 8-3 . Ook na rust bleef S.D.O. gedisciplineerd spelen en ging zorgvuldig met de kansen om, Niek welke wel wat probeerde terug te doen kwam niet meer in de buurt, S.D.O. liep uit naar een 12-4 voorsprong in de 45e minuut waardoor de wedstrijd definitief gespeeld was. Reserves Jamie Kelder en Lummie Schippers kregen nog enkele minuten speeltijd en de wedstrijd kende uiteindelijk een eindstand van 15-7. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Sportclub uit Marknesse een onbekende voor S.D.O., deze wedstrijd begint om 14.50 uur in de Klaampe.