Renovatie plantsoenen

1
860

logo_gemeente_twenterandElk jaar wordt binnen de bebouwde kom van Twenterand een aantal plantsoenen gerenoveerd. De renovatie wordt uitgevoerd in Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar-Vriezenveensewijk. Het is de bedoeling in oktober 2008 te beginnen met de rooiwerkzaamheden en de verwachting is dat in het late voorjaar van 2009 deze fase is afgerond.

Bij de herplanting van de plantsoenen wordt rekening gehouden met de verkeers- en sociale veiligheid Zo wordt in een aantal plantsoenen gekozen voor lage beplanting met heester- of rozensoorten. Over het algemeen blijven de bomen staan en worden alleen gerooid als er een reden voor is, zoals bijvoorbeeld ouderdom en overlast.

Het renovatieplan met de daarbij behorende tekeningen en geplande werkzaamheden, ligt vanaf maandag 22 september 2008 voor een periode van drie weken voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. De stukken kunt u opvragen bij de Service Informatie Balie. Tegen dit besluit staat geen bezwaar- en beroepsmogelijkheid open op grond van de Algemene wet bestuursrecht.

In Westerhaar-Vriezenveensewijk worden de volgende plantsoenen gerenoveerd:

-Nassaustraat parkeerplaats bij Borgrevestraat
-Speelveld de Vecht
-Speelveld de Markgraven achter 62-66
-Speelveld Marijkestraat
-Marijkestraat plantvakken inclusief de bomen
-Margrietstraat naast 4 en 10

1 REACTIE

  1. Heel fijn, nu nog hekwerk er om heen,anders ligt het zo weer vol met het binnenste van een hond !! ( zullen die beestjes dan allemaal los komen ?)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier