Renovatie en omvormen plantsoenen 2014-2015

1
913

twenterand.jpgDe gemeente Twenterand gaat bepaalde groenvakken renoveren. De uitvoering daarvan vindt plaats vanaf het najaar 2014 tot eind 2015.

Wilt u weten of er in uw omgeving iets verandert? Bekijk dan de tekeningen onderaan deze pagina. Deze tekeningen kunt u de komende twee weken ook inzien bij de balie in het gemeentehuis.

Bij de planvorming is rekening gehouden met minder vitale of verouderde groenvakken, deze worden gerenoveerd, of wanneer dit mogelijk is omgevormd naar gazon. Op de tekeningen kunt u ook de te kappen bomen en de her te planten bomen zien. Vaak is na het kappen van de boom een renovatie van het totale groenvak nodig.

Wilt u naast de te renoveren plantsoenen gebruik maken van Buurtbeheer, neem dan contact op met afdeling Leefomgeving groen. Wanneer u vragen heeft over koop, verhuur of ingebruikname van gemeentelijk groen en/of grond(en) kunt u contact opnemen met afdeling Grondzaken. Telefoonnummer: 0546- 840 840.

Bekijk de tekeningen (wanneer u deze na het openen vergroot naar 400% zijn ze duidelijk leesbaar):

Klik hier om de tekening te zien. 

1 REACTIE

  1. die klootmajoors van de gemeente twenterand mut nog meer gras veldjes maken mooie hondenuitlaat plaatsen word het dan ik praat uit ervaring als ik hier uit het raam kijk zie je ze zo liggen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier