Regionale stijldanswedstrijd in Westerhaar

0
1099

ballroomdansen_408Stichting De Klup Twente organiseert op zaterdag 4 april de jaarlijkse regionale stijldanswedstrijd. Als accommodatie hebben zij gekozen voor Kulturhus De Klaampe in Westerhaar. Aan deze wedstrijd doen 3 groepen dansers met een beperking mee. VG sport uit Zwolle, De Instuif uit Nijverdal en De Klup Twente uit Almelo. In totaal zullen zo`n 90 dansers hun beste beentje voor zetten tijdens deze wedstrijd. Ook zullen er verschillende demonstraties gegeven worden, waaronder een demonstratie door 2 ballroomparen van Kolmschot Dance Masters te Oldenzaal, Rolstoeldansgroep “Joy On Wheels” uit Goor en rollatordansgroep in oprichting van De Klup Twente.
Deze dag is mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten, medewerkers van De Klaampe en enkele sponsoren.
De aanvangstijd van de wedstrijd is 09.30 uur en zal duren tot 16.00 uur. Publiek is van harte welkom om de mensen te komen aanmoedigen. Entreekaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar voor € 2,50. Adres; Kulturhus De Klaampe, Beeklaan 1 te Westerhaar.
Nadere informatie is te verkrijgen bij Jolanda Overdorp, 0546-536822.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier