RaboRoute tijdens Vliegerfeest Twenterand groot succes.

0
625

winnaars-raboroute-kopie.jpgTijdens het jubileum jaar van Vliegerfeest Twenterand was er ook een puzzeltocht (RaboRoute) georganiseerd op het vlieger terrein. Bezoekers konden een vragenlijst meenemen bij de informatietent waarop 10 vragen plus een bonus vraag stond. Alle antwoorden waren te vinden langs de RaboRoute rondom het terrein. De route ging langs de vlaggetjes, die de kinderen van Twenterand hadden gekleurd. Ruim 600 vragenlijsten zijn er uitgedeeld waarvan er 98 goed waren ingevuld.
De deelnemers kwamen uit alle windstreken. Ze kwamen uit de hele regio maar ook uit Amsterdam, Callantsoog, Nieuw Dordrecht. De bonus vraag moest uiteindelijk de doorslag geven: “Hoeveel vlaggetjes waren langs de route opgehangen”. De winnaar kwam er met 2730 het dichtste bij. Er hingen 2724 vlaggetjes. Er werd uiteindelijk aan 10 deelnemers prijzen uitgedeeld waarvan 7 kinderen de prijzen kwamen ophalen. De drie overige prijzen werden opgestuurd.
De reacties van de deelnemers waren zo positief dat de organisatie van plan is om dit volgend jaar ook weer te organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier