Prinsen en Prinsessen feest was een groot succes!

0
905

pp4_200Meer dan 120 kinderen genoten van het samen zingen, knutselen en pannenkoeken eten, ze keken naar het toneelspel over de Maniliers, met Ridder Ruud, Prinses Pien en Koning Manni, en leefden mee met Trees Zenuwpees en Johnny “The King” Rap in het poppentheater!

Het was één groot feest, de kinderen leerden dat ze geliefd zijn door een Koning, of ze nou groot of klein, dik of dun, rijk of arm, heel gewoon of een beetje gek zijn. De geleerde Bijbeltekst sloot daar precies bij aan: Wij worden kinderen van God genoemd, en dat zijn we ook( 1 Johannes 3 vers 1)!

Al deze Koningskinderen gingen met deze boodschap naar huis, te weten dat God altijd van je houdt!Voor de foto’s verwijzen we graag naar : www.baptisten-westerhaar.nl .

Aanstaande zondag, 31 oktober, sluiten we om 10.00 de vakantie af met een gezinsdienst, waar we het prinsen en prinsessenfeest nog eens dunnetjes overdoen. Alle kinderen hebben een uitnodiging meegekregen, om samen met hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s of wie je ook mee wilt nemen naar de dienst te komen! Er is geen zondagsschool, voor kinderen t/m 2 jaar is er wel oppas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier