Overlast aan de Beeklaan

0
766

logo_pollitie
Een 18-jarige jongen en een 15-jarig meisje uit respectievelijk Westerhaar en Vroomshoop, zijn maandagavond 9 november aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het vernielen van openbaar groen aan de Beeklaan in Westerhaar.

Maandagavond 9 november werd rond 21.45 uur gemeld dat een groep jeugdigen overlast veroorzaakte aan de Beeklaan in Westerhaar. Toen politiemensen terplaatse kwamen zagen ze een aantal jongeren staan en bij het zien van de politie reed een grijze personenauto met hoge snelheid weg. Geconstateerd werd dat er in het openbare groen meerdere vernielingen waren aangericht. Er was duidelijk te zien dat er met een auto was gereden.

Een gesprek werd met de achtergebleven jongeren aangegaan en een nader onderzoek naar de bestuurder van de grijze personenauto werd ingesteld.
Een kwartier later, rond 22.00 uur, werd bij een wasstraat aan de Tonnendijk een grijze personenauto gesignaleerd met daarbij een jongen en een meisje. De jongen was druk bezig resten van zand, modder en gras van de auto te spuiten. De twee, een jongen van 18 uit Vroomshoop en een meisje van 15 jaar uit Westerhaar, zijn in verband met de vernielingen aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor zijn de twee weer heengezonden en proces-verbaal wordt tegen de 18-jarige opgemaakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier