Openingsactiviteiten `t Haarhuus in Westerhaar

0
1187

WESTERHAAR – De bouw van het nieuwe Haarhuus is in volle gang. Symbolisch wordt dinsdag `een boom geplant door directeur Peter Zuithof van Mijande Wonen en directeur Peter Weda van TriviumMeulenbeltZorg. Deze boom wordt later vervangen door een echte boom. De boom staat symbool voor ‘groei’, het centrale thema rond de nieuwbouw.

Het Haarhuus is een initiatief van woningstichting Mijande Wonen en TriviumMeulenbeltZorg. In nauwe samenwerking is een plan ontworpen dat het huidige Haarhuus moet vervangen. In het nieuwe gebouw wordt basiszorg geboden met daaromheen huisvesting voor senioren.

Mijande Wonen en TriviumMeulenbeltZorg ontvangen dinsdag om 15.00 uur hun partners (onder meer gemeente) in het Kulturhus in Westerhaar. Ook de bewoners van het huidige Haarhuus zijn uitgenodigd; zij worden ontvangen in de sporthal in Westerhaar, waar zangeres/actrice Esther Pierweijer oud-Hollandse liedjes met hen zingt. Via een live videoverbinding kunnen de bewoners rond 16.00 uur kijken naar de officiële handeling door Peter Zuithof en Peter Weda.

Infomarkt

De middag wordt om 16.30 uur afgesloten met een infomarkt voor alle inwoners van Westerhaar. Daar presenteren alle betrokkenen de plannen voor het nieuwe Haarhuus. De infomarkt is in het Kulturhus aan de Beeklaan 1 in Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier