Open Doors

0
687

Stel dat u een kindernevendienst leidt en u word voor drie jaar in de gevangenis gestopt.Of dat u op een dag hoort dat uw man vermoord is,omdat hij over God vertelde.Of dat uw man er vandoor gaat met uw kinderen,omdat u Christen bent geworden.Onwerkelijke scenario`s?Voor ons wel,maar voor veel Christelijke vrouwen elders in de wereld niet.

 In zo`n vijftig landen hebben Christenen nog steeds geen vrijheid om God te dienen op de wijze die zij verkiezen.In veel landen,zoals China,Noord-Korea,landen in Afrika en de Moslimwereld worden Christenen gediscrimineerd en vervolgd.Zij hebben de steun en het gebed van geloofsgenoten in de vrije wereld hard nodig.

Wilt u samen met andere vrouwen meer weten over de vrouwen van de Vervolgde Kerk?Een spreekster van Women to Women[een initiatief van Open Doors,een stichting die zich inzet voor vervolgde Christenen] geeft op 27 )ktober a.s. een presentatie bij vrouwengroep Martha te Westerhaar-Vriezenveensewijk.De spreekster vertelt getuigenissen van de vervolgde Christenvrouwen:hoe zij omgaan met hun probelemen,hoe wij daarvan kunnen leren en wat zij nodig hebben.Ook spreekt ze over haar eigen reiservaringen. 

Women to Women geeft iedere twee maanden nieuwe gebedspunten en een schrijfadres uit om vervolgde vrouwen te bemoedigen.Tijdens de presentatie hoort u er meer over. 

De bijeenkomst begint om 19.30 uurIn de Nederlands Hervormde kerkBelangstellenden zijn hartelijk welkom.Er is wel een collecte en die is bestemd voor het werk van Open Doors. Kijk ook eens op de site www.opendoors.nl/women voor meer informatie. U bent van harte welkom bij onze vrouwengroepavond van Martha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier