ONTWIKKELINGEN “CENTRUM” WESTERHAAR

0
1120

bibliotheek_001_1024x768_320x200_267Het Algemeen Zakelijk Belang, de ondernemersvereniging van Westerhaar, is vanaf het begin actief betrokken geweest bij de ontwikkelingen van het Kern Ontwikkelings Plan Westerhaar-Vriezenveensewijk (KOP), zij houden o.a. op ledenvergaderingen hun leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons dorp wat KOP betreft.

Nu is er namens de gemeente contact geweest met het A.Z.B. over het plan van de gemeente Twenterand en de Woningstichting Vriezenveen-Westerhaar om detailhandel met appartementen te gaan ontwikkelen op de plaats van de “oude bibliotheek” en mogelijk ook op het “oude groenekruis gebouw/politiekantoor”.

Het A.Z.B heeft er in het verleden op aan gedrongen om in het “centrum” ruimte te houden/maken voor ondernemers, omdat dit goed is voor het dorp Westerhaar, zij hebben destijds deze toezegging gehad van de gemeente.

Melden er zich geen of te weinig ondernemers aan dan zal de ontwikkeling waarschijnlijk doorgaan zonder winkelunits. Wat erg jammer zou zijn voor (zakelijk) Westerhaar. Mede omdat uitbreiding van het aantal nieuwe winkels in Westerhaar door het beleid van de gemeente waarschijnlijk alleen nog mogelijk is op deze locatie.

Als er interesse is voor deze ontwikkelingen kan men contact opnemen voor 1 september 2009 met:

Carin de Witte, projectbegeleider KOP gemeente Twenterand tel: -840840

Bertus Veld, voorzitter Algemeen Zakelijk Belang tel: -650620

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier