Nieuwe borden voor het Veenmuseum.

0
840

Het Veenmuseum aan de Paterswal kan sinds kort beschikken over professionele bebording om de vele duizenden bezoekers die het kleinschalige openluchtmuseum elk jaar trekt nog beter te kunnen voorzien van informatie.
In totaal zijn er 12 borden geplaatst bij het Veenmuseum. Een hoofdbord bij de ingang om de bezoekers informatie te geven over het museum, tevens is er een bord geplaatst om de expositieruimte aan te geven, deze is dit voorjaar door de uitbreiding voor het eerst een stuk groter dan voorgaande jaren. In de expositieruimte zijn 4 vitrinekasten geplaatst om oude documenten nog beter ten toon te stellen aan het publiek. Op het terrein zijn 10 informatiepanelen komen te staan waarop uitleg gegeven wordt over de getoonde objecten.
Door een aanvraag te doen bij het coöperatiefonds van de Rabobank van zowel West Twente als Noordwest Twente heeft men de financiële ondersteuning gekregen om deze wens in vervulling te laten gaan. Tevens is de medewerking van het bedrijf dat de borden geleverd heeft, Markant Sign uit Westerhaar, ook erg belangrijk geweest. Het bestuur en de vrijwilligers willen dan ook alle partijen hartelijk danken voor hun medewerking.

foto_borden_008_1024x768_1024 foto_borden_006_1024x768_400

v.l.n.r. Dhr. Hütte en Dhr. Beens van de Rabobanken, Dhr. Seelen voorzitter en Dhr. Santman secretaris van het Veenmuseum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier