Nieuw Platform Vrijetijdseconomie opgericht (VTE)

0
979

logo-gemeente.jpgHet nieuwe Platform Vrijetijdseconomie (VTE) is opgericht. Voormalig wethouder Hidde Visser is daarbij benoemd tot voorzitter. Het nieuwe platform moet zorgen voor meer samenwerking en betere afstemming tussen ondernemers uit de recreatie en toeristische sector, sport en cultuur. Burgemeester Visser ziet in de heer Visser de ideale kandidaat: “De heer Visser is in staat om ondernemers uit de vrijetijdssectoren met elkaar te verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat dat op termijn gaat leiden tot unieke arrangementen en meer bezoekers voor onze gemeente.”

Ervaringen in andere gemeenten hebben geleid tot een nieuwe organisatiestructuur voor de vrijetijdseconomie in Twenterand. Met de komst van het nieuwe platform slaan Tourist Info Twenterand, de Twentse Hooilanden en de Platformen Cultuur en Sport de handen ineen.

Volop kansen

Introductie scheiding

Hidde Visser is ook van mening dat er in Twenterand volop kansen liggen: “Onze gemeente heeft geweldige creatieve ondernemers. Ook op het gebied van sport en cultuur gebeurt er in alle kernen veel. Door deze te verbinden kan er op een slimme manier op elkaar ingespeeld worden. Dat betekent winst voor alle partijen en moet leiden tot meer bezoekers naar Twenterand, zowel voor dagrecreatie als langer verblijf.

 

Concreet betekent dat het platform werkt aan het ontwikkelen en verbeteren van de dagrecreatie en het vergroten van de naamsbekendheid van Twenterand als natuurlijk en interessant toeristisch gebied. Dit moet bereikt worden door het organiseren van activiteiten die tot stand komen door betere onderlinge afstemming en samenwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier