Meuleman schenkt damclub Witte van Moort scorebord

0
422

Het nieuwe damseizoen is weer gestart en de eerste wedstrijd werd door de dammers van Witte van Moort gelijk gewonnen van regerend landskampioen van Stigt Thans uit Schiedam.

Lid en tevens sponsor, Koert Meuleman, had nog een wens voor de vereniging, welke hij afgelopen zaterdag zelf in vervulling liet gaan. Meuleman van het gelijknamige bedrijf “Meuelman Engineering” uit Den Ham, al jaren trouw lid van de vereniging, had de wens voor een digitaal scorebord in het clublokaal. Op de jaarvergadering begin september maakte Meuleman zijn wensen al kenbaar aan het bestuur en voegde afgelopen weekend daad bij het woord.

Bij de lokale elektronicagigant Expert Berkhof uit Vroomshoop werd een joekel van een tv gekocht, welke nu dient als digitaal scorebord in het clublokaal van damclub Witte van Moort. Naast de sponsoring liet Meuleman zien, ook niet vies te zijn van een technische klus. Samen met Gerrit Talen, monteerde hij de nieuwe aanwinst eigenhandig in het clublokaal. Het bestuur is zeer verheugd met deze geste van Koert Meuleman en wil hem en natuurlijk ook Gerrit Talen, hartelijk danken voor de sponsoring en montage.

Aanstaande zaterdag speelt het eerste team van Witte van Moort haar eerste uitwedstrijd in de competitie, als het in Oentsjerk mag aantreden tegen Damcombinatie Fryslan. Het belooft een spannende aangelegenheid te worden, aangezien Fryslan aardig is versterkt dit seizoen. Zo werden onder andere 6-voudig wereldkampioen Harm Wiersma, 5-voudig Nederlands kampioen Kees Thijssen en kersvers Nederlands kampioen in de categorie A (tot 1300) rating, Luuk Terweijden aangetrokken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier