MC de Wieke Cross Event

0
689

poster_cross11_sept_2010_400MC de Wieke Cross Event op Herhaling: zaterdag 11 September
De organisatie van Mc De Wieke cross Event heeft afgelopen zaterdag na de 1e manche van de 85cc, het evenement helaas moeten aflassen. Dit kwam doordat er 2 zware regenbuien over waren getrokken en hiertegen was uiteindelijk het terrein ook niet geschikt. s` morgens lag de baan er nog perfect droog bij, ondanks de hevige regen van de voorgaande week. In totaal hadden zich zo`n 200 deelnemers ingeschreven, waarvan er uiteindelijk 180 daadwerkelijk hebben meegereden. Dit is zeker niet slecht voor de eerste editie van dit evenement. Iedereen was dan ook s` morgens uiterst enthousiast over de staat van de baan ondanks alle regen. Maar hellaas dit noodweer, inclusief onweer, maakte verder rijden onmogelijk en onverantwoord.
Om de rijders en publiek niet teleur te stellen is er inhaaldatum gepland en wel op Zaterdag 11 September. De gemeente en alle betrokkenen hebben hiervoor hun goedkeuring verleend zodat het definitief doorgaat op zaterdag 11 september. De toegang voor het publiek is tevens gratis, dus zorg dat je erbij bent bij dit unieke evenement.
Deelnemers die al ingeschreven waren hoeven natuurlijk niet opnieuw hun inschrijving te betalen, enkel een bevestigende mail naar info@mcdewieke.nl is voldoende om opnieuw van de partij te zijn.
Voor het laatste nieuws kunt u te allen tijde kijken op www.mcdewieke.nl.

Voor foto`s kunt u kijken in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier