Laatste kans om een vuurwerkpakket te winnen.

2
1170

forza_600_01Wellicht herinnert u zich nog de vakantieactie van afgelopen zomer. De familie Mulder maakte toen de leukste foto en won hiermee een overheerlijke IJstaart van Bijkerk.

Voor de winnaar van de kerstactie 2007 heeft één van onze sponsoren wederom een mooie prijs beschikbaar gesteld. Het gaat hierbij om een fraai vuurwerkpakket van Hubo Verbeek, ter waarde van EUR 75,=
‘Hoe kan ik die prijs dan winnen?`, vraagt u zich wellicht af.

img_8006_1024x768_1024

WesterhaarDigitaal.nl is op zoek naar de tuin met de mooiste kerst- of feestversiering van Westerhaar-Vriezenveensewijk. Als u denkt: ‘onze tuin is de mooiste`, maak er dan een mooie foto van en plaats deze op de site. Onder de rubriek ‘Interactief`, keuze ‘foto-onderzoek` en vervolgens ‘foto toevoegen` kan de foto op de site worden geplaatst.

De foto moet in ieder geval op de site geplaatst zijn op of voor Tweede Kerstdag. 

De prijswinnaar zal voor oudejaarsdag bekend worden gemaakt en zal het ‘Hubo Verbeek vuurwerkpakket` ontvangen. WesterhaarDigitaal.nl hoopt op vele inzendingen van fraai verlichte tuinen. Wij hebben al mooie tuinen gezien, dus wie sluit het jaar af met mooi vuurwerk!

Vriendelijke groet,
Team WesterhaarDigitaal.nl

2 REACTIES

  1. ik vind de tuin verlichting super mooi van de fam. snippe aan de veenstraat 57 die mensen doen elk jaar heel veel werk om het huis en de tuin er super mooi uit te laten zien dus wij stemmen op hun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier