Kom Maar Op

0
1172

Vakantie Bijbel Week 2009 te Westerhaar

img_9024_1024x768_400Ook dit jaar wordt er in Westerhaar een Vakantie Bijbel Week georganiseerd, door de Hervormde Kerk uit Westerhaar, van dinsdag 7 juli tot en met zondag 12 juli a.s. . In deze week mogen kinderen aan allerlei activiteiten deelnemen. De kinderen worden bekend gemaakt met verhalen over en het leven van de Here Jezus en de Bijbel. Dit jaar is het thema “KOM MAAR OP”.

Het programma voor dit jaar is als volgt:
Voor de kinderen van groep 0 t/m groep 7 beginnen we op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 juli om 10.00 uur, de inschrijving is vanaf 9.30 uur. Dinsdag en woensdag eindigt de morgen om 12.00 uur. Donderdagmorgen eindigen we na het gezamenlijk eten van pannenkoeken om 14.00 uur. Deze morgen hebben wij een GROTE verrassing, dus KOM MAAR OP als je durft!
Voor het hele gezin/familie is er op woensdagavond 8 juli een Open Avond. Deze avond begint op 19.00 uur, de zaal is om 18.30 uur geopend. Op deze avond wordt er gecollecteerd voor Vrienden van Izvor. www.vriendenvanizvor.nl
“Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor de Roemeense (stichting) “Fundatia Izvor”. Binnen deze stichting verlenen Elles van der Beek en Erica Hijkoop humanitaire hulp aan Roemenië in de vorm van kleinschalige projecten.
Onze basis is te vinden in Wezep -Hattemerbroek, waar Elles is opgegroeid. De huidige stichting Vrienden van Izvor is een voortzetting van het vroegere Thuisfront Elles van der Beek, wat in 2004 haar tienjarige bestaan vierde.”

Op zondag 12 juli is er om 9.30 uur in de Hervormde Kerk in Westerhaar een afsluitingdienst, hier gaat ds. Westland uit Den Ham voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier