Klinkhamer Mode klaar voor de toekomst.

0
1429

pand21_500Na ruim 3 weken verbouwen is het weer tijd om de deuren van de modezaak te openen, in de afgelopen weken is er niets onveranderd gebleven, alles is aangepast aan de laatste trends op winkelinrichting gebied. Volgens Jeroen Klinkhamer zal deze zaak niet misstaan in een grote stad, wij hebben er alles aan gedaan om onze klanten het gevoel te geven dat ze in een prachtige modezaak de laatste modetrends kunnen kopen, met als grote voordeel dat wij wel goed bereikbaar zijn. Dit heeft als resultaat dat de modezaak uit Westerhaar al gevonden is door heel veel modebewuste klanten uit de weide omgeving, daarom zal men zich nu nog actiever richten op de regio want in samenwerking met RTV Oost is er een uitgekiende radiocampagne opgezet.

De veranderingen zijn zowel de indeling van de zaak, maar ook het totale interieur is nieuw. De heren en de damesafdeling zijn omgewisseld, daardoor is het aantal meters op de heren afdeling het zelfde gebleven maar hebben wij op de dames afdeling bijna 10 meter meer ruimte kunnen maken. Er is nieuwe tapijt en nieuw parket gelegd, de koffiehoek is verplaatst en nog comfortabeler geworden. Om de kleding nog beter te presenteren is er een totaal nieuw lichtplan in de zaak gekomen en is alle oude verlichting uit de zaak gehaald, door deze nieuwe verlichting komen kleuren nog beter uit. Tevens zijn wij gaan werken met open etalages, dit heeft volgens Annemiek Klinkhamer als voordeel dat onze klanten ook de kleding op de etalagepoppen beter kunnen bekijken, tevens is daardoor de zaak ruimtelijker geworden. De paskamers zijn groter geworden omdat een kleine paskamer niet ideaal is voor de klant, tevens is onze zaak voorzien van airconditioning zodat het ook in de zomer aangenaam is om kleding passen, vervolgt Annemiek haar verhaal.

Wat betreft de collecties is er een speciale corner gekomen van het damesmerk Olsen, ook zijn er nieuwe merken toegevoegd aan onze collectie waaronder de bekende Rosner damespantalons, de jongeren merken Anna Scott en Not the Same. Bij de heren is de casualcollectie uitgebreider geworden en is er een nog grotere collectie Olymp en Culture overhemden te vinden bij Klinkhamer Mode in Westerhaar.
Wat niet is veranderd is de gedrevenheid van de familie Klinkhamer en haar medewerkers om de klanten goed te kleden, want volgens Jeroen Klinkhamer staat het bieden van onderscheidende mode voor betaalbare prijzen nog altijd voorop!

opening_001_640x480_640 opening_002_640x480_640

opening_004_640x480_480 winkel_na_verb__001_640

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier