Kleine nederlaag oranjehemden

0
1203

De Zweef – Voorwaarts

Het werd een wedstrijd met weinig hoogtepunten. Scheidsrechter Marsman uit Deventer had een gemakkelijke middag. Gezien zijn loopvermogen had hij geluk dat ,zoals verwacht, het grootste deel zich afspeelde op de helft van Voorwaarts. Toch kreeg doelman Sander Berghuis weinig te doen. Voorwaarts speelde voor de verandering met 5 verdedigers gezien de verwachte sterkte van De Zweef. Het stond eigenlijk prima. Betekende wel dat we aanvallend weinig kon uitrichten. Mauro Slatius was de meest vooruitgeschoven man, begrijpelijk gezien zijn snelheid. Na 45 minuten werd de kleedkamer opgezocht met een dubbelblanke stand. Ook na rust gebeurde er vrij weinig. Eigenlijk was er slechts 1 moment het vermelden waard. De verder onzichtbare Tom Heuver vond met een zeer fraai schot in de bovenhoek vanaf ong 20 meter : 1-0 in de 64e minuut, onhoudbaar voor Berghuis. Een kleine nederlaag tegen ongetwijfeld een kampioenskandidaat. Volgende week weer een sterke opponent, ON komt naar Westerhaar. Bernd Bove komt terug na 1 wedstrijd schorsing. Op het blessure front is het even afwachten. Gert Dogger (lichte hamstringblessure) , Wout Roelofs (achillespees), Roy de Lange (enkel) en Julian Slot (groggy met een hoofdwond) gingen voortijdig naar de kant. Daarnaast verwachten we Yarnick Boertje voor de winterstop niet terug.