Jongerenraad Twenterand zoekt jou!

0
695

De jongerenraad van de gemeente Twenterand is op zoek naar nieuwe leden! Dat komt omdat enkele leden onze raad hebben of gaan verlaten in verband met studie, werk of verhuizing.

Wat is een jongerenraad
De jongerenraad van de gemeente Twenterand is een volwaardig en onafhankelijk orgaan dat is geinstalleerd door de gemeenteraad. We zijn een groep jongeren die zelf in Twenterand wonen. Deze groep geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente over zaken die van belang zijn voor de jeugd, tieners en jongeren. Dit kan gaan over bijvoorbeeld: hangplekken, openbaar vervoer, betaalbare huisvesting voor jongeren, cultuur, voorzieningen voor de jongeren en uitgaansgelegenheden.

Maar de jongerenraad kan ook tot actie overgaan. Zoals men in april dit jaar heeft gedaan voor het behoud van activiteiten en inloopcentra voor de jeugd in onze gemeente en ook hebben we jongeren geholpen bij het realiseren van een skatepark in Den Ham. Kortom: de jongerenraad komt op voor het belang van jeugd, tieners en jongeren in alle kernen van Twenterand.

Meld je NU aan
Dus heb jij een uitgesproken mening en wil je er wat mee doen? Wil je actief met actuele zaken (zoals politiek) en jongeren bezig zijn? En voor de mening van jongeren op durven komen? Dan is er een plek voor jou in onze jongerenraad. Lijkt het je wat en woon je in de gemeente Twenterand en ben je tussen de 18 en 27 jaar? Stuur dan een mail naar: s.hollander@welzijntwenterand.nl.

En jij houdt er ook nog wat aan over: Een leuke omgeving waar je werkt met andere enthousiaste jongeren, veel leert en natuurlijk staat het ook nog goed op je CV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier