Jeugdvakantie spelen weer een groot succes

0
752
playbackshow_640x480_640

Westerhaar-Vriezenveensewijk- Donderdag hebben de kinderen van het houtdorp achter Ons Domein de laatst hand gelegd aan hun houten woningen. Het dak moest er nog op voor de eventuele regen maar was achteraf gelukkig niet nodig. Dit gebeurde onder het toeziend oog van de vele vrijwilligers, De hutten werden versierd en er werden namen bedacht voor hun onderkomen. De kleintjes waren aan het knutselen gegaan en tussentijds werden ze geschminkt .

Rond een uur of twaalf werden de kinderen bij elkaar geroepen, want er moest gegeten worden.
Grote stapels met pannenkoeken werden naar binnen gebracht, die gebakken waren door de ouders, opa`s en oma`s. De kinderen stonden in een grote rij op hun beurt te wachten naar zo`n vermoeiende ochtend.

s”Avonds maakten de kinderen zich op voor de playbackshow en lieten de toegestroomde menigte en de deskundige jury hun ingestudeerde acts zien.Martin Dams presenteerde deze avond belangeloos en gaf aan het einde van de avond nog een concert.

Martin Dams en Metje Schutte reikten ook de medailles uit die met de sportdag gewonnen zijn en werden er vrijkaartjes verloot voor een dagje ponypark die aangeboden waren door een gezin uit Braband

De jury had de zware taak om uit de deelnemers een winnaar te kiezen. Maar na enig beraad werd Kyra van der Poll als winnares uitgekozen van de groep tm 8 jaar en de1e plaats was voor Mooi Wark met Romen, Kevin, William en Jordy.

De ouders werden verzocht om het houtdorp voor 22.00uur te verlaten , want dan was het dorp voor de kinderen . De ouders hoeven niet te zien wat er allemaal gebeurde als het nacht werd.
Vrijdagmorgen werden de kinderen om 8 uur weer opgehaald door de ouders. Enkele van hen lagen toen nog maar net in bed en wilden liever nog even blijven liggen. Maar die kregen het advies thuis nog maar een paar uur te gaan slapen.

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde jeugdvakantie spelen en wil iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd op deze manier dan ook hartelijk bedanken.

Alle foto`s van de jeugd vakantie spelen staan in het fotoalbum.
De foto`s van de playbackschow zijn niet allemaal even scherp, maar geven wel een indruk hoe gezellig het was.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier